Ömer yazdı:Ben 4x10m. ebadındaki kapalı yüzme havuzumu güneş enerjisi ile ısıtmak istiyorum. Havuz ısıtmada kullanılan hasır gibi serilen 8 m2’lik kollektör bulunan bir paketin 300$ civarında olduğunu ve 45 m2’lik bir havuzu ısıtmak için yeterli olduğunu belirtmişsiniz. Bu ürünü hangi firmadan temin edebilirim. Varsa bu konuda değişik ısıtma seçenekleri sunan firmaların da iletişim bilgilerini gönderirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Ömer yazdı:Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Firmaları inceledim. Ancak havuz ısıtma konusunda uzmanlaşmış olan firma çok az.Sizin listenin dışında üç firma daha görünüyor. Konerji, Eminsan ( İzmir firmaları) Vegahavuz (İstanbul firması).Ancak kullanacakları ürünler konusunda yeterli bilgiye sahip olmadığım için zorlanıyorum. Örneğin Vega Havuz küresel güneş kollektörü adında cam fanuslu bir sistem önermiş. Diğerleri bildiğimiz standart panelleri önermişler. Güneş kollektörleri konusunda bilgi alabileceğim bir site varmıdır? Değerli vaktinizi aldığım için kusuruma bakmayın. Teşekkürler
Aydın yazdı:Merhabalar,
Sitenizi memnuniyetle takib ediyorum, tebrik ederim basarili ve cok faydali buluyorum.
Fotovoltaik ve hidrojen karma yontemle paket uygulama yaptirmak istiyorum.
Sistem saglayicilarda hidrojenle ilgili fazla bir bilgi ve sunum bulamadim.
Fotovoltaik ve hidrojen karma sistemin verimliligi,maliyetler,tedarigi,uygulama yapabilecek yerel firma bilgilerine ihtiyacim var;
Ayrica genel olarak sistemlerle ilgili sitenizde bulamadigimiz konularla ilgili kime basvurabiliriz,aydinlatirsaniz cok sevinirim.
Calismalarinizda basarilar diliyorum,Saygilarimla.
Meriç yazdı:Merhaba,
Ankara Eskişehir yolu 29.km
Toki Turkuaz Vadisi 128 Blok çatısı için güneş paneli taktırılmasının artı ve eksilerini araştırıyoruz.
Sitemize gelerek veya teknik bilgileri tarafınıza göndererek aşağıdaki bilgileri alabilirmiyiz?
1-Aylık olarak coğrafi konumumuzda ne kadar elektrik elde edebiliriz?
2-Max elektrik için kurulması gereken panel kapasitesi ve ücreti ne kadardır?
3-Taksit imkanı veya yap işlet devret modeliniz varmıdır?
4-Kışın güneş yok iken veya elektrik üretimi talebi karşılmaz ise normal enerjisa elektriği ile beslenme olanağı varmıdır?
5-Kampanyalı fiyatlarınız nelerdir?
Saygılarımla
denizci yazdı:SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.MARİN MALZEME SATANLAR NORMAL MALZEMELERDEN 2 YADA 3 KAT FAZLA FİYAT SÖYLÜYORLAR.HER TEKNESİ OLANI ZENGİN SANIYORLAR.SİZİN BAHSETTİĞİNİZ FİYATA ÜRÜNÜ NEREDEN BULABİLİRİM ACABA?İYİ BİR USTAM VAR MONTAJ İÇİN AMA MALZEMEYİ NEREDEN ALACAĞIMI BİLMİYORUM?BAHSETTİĞİNİZİ PANELİ NEREDEN ALABİLİRİM?
burcumugan yazdı:Merhabalar, sormak istediğim bir konu var .
Panellerin verimliliğini yükseltebilmek için hazır panellerle yapılabilecek bir şey var bildiğiniz. şimdiden teşekkürler.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir